Kedves valaszolok! Hogy lehet egy kolcsonszerzodebol amelyben adostars vagyok kilepni vagy is akar perrel kenyszeriteni a bankot birosagi vegzessel, hogy kivegyenek belole?
nem tudsz kilépni, senki nem tartott a fejedhez fegyvert, hogy írd alá
amikor kifizetted az egész összeget, akkor indíthatsz egy polgári peres eljárást az exed ellen, de készülj fel rá, hogy ennek vége csak több év múlva lesz várhatóan
"a saját meggondolatlanságom áldozata vagyok" az egy baromi kemény tanulólecke, legközelebb gondold át, mielőtt aláírsz valamit
Nem tudsz kilépni az adóstárs szerződésből.
Tudod ere mondják, hogy senki homlokára nem szegetek pisztolyt, hogy írjon alá ilyen szerződést. feltételezem hogy a te homlokodat sem nyomta a fegyver csöve. Ha már voltál olyan "okos" hogy aláírtál egy ilyen szerződést, akkor vállald a következményeket.
Annyit tehetsz hogy amikor kifizetted az összes tartozást, polgári peres úton megpróbálod visszakövetelni a pénzedet..
Szabadulj meg minden neveden lévő vagyontárgyadtól, nehogy abból árverezzenek. Ha lehet, a munkahelyeden is próbálj meg fekete pénzt kapni. (számlázással, valahogy). (Utána persze, ha a helyzet rendeződött, fizesd be önként az elmaradt adókat, hogy minket, a társadalmat ne érjen kár...)
Aztán menj be a bankba, és mondd meg, hogy nem tudsz fizetni, javaslod, hogy mielőbb árverezzék a jelzálog alatt lévő ingatlant. Hirdetheted is, ha tudsz rá jó vevőt, jobban jársz. Ekkor egyrészt csökkented a ház értékével a tartozást, másrészt pedig kicsit megnöveled az adósok fizetési hajlandóságát.
Ezt a megoldást tudom javasolni. Ja, és igen, utólag perelni az adósokat. Ez természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!