Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP A-hitel! Otp Jump minusz...

OTP A-hitel! Otp Jump minusz 50 ezer forint?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne (visszaolvasgattam annyira nem kivesézett téma sajnos választ nem találtam) hogy van nekem egy OTP Jump számlám habi 90ezer forintos jövedelemmel! most jön a karácsony szeretnék -50.000 forintba lemenni! Már voltam bent a bankban de elvileg csak decemberben tudom majd levinni minuszba a kártyám! sajnos még nem tudok semmit róla hogy ez hogy is működne?! Van egy Barátom aki ment le minuszba neki nem volt kamat sose azt mondta! Most ha én leveszek -50.000ft-ot és január elején kapok 90.000ft-ot akkor elvileg már ki is egyenlítettem a tartozásomat és maradt is 40.000Ft-om ?? Vagy mégis van kamat?? Mert ezeket a bankban nagyon érthetetlenül mondják el! Köszönöm előre is!

2012. nov. 25. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Tök egyszerű!Amennyiben a számládon a havi nettó jövedelmeden kívül (90.000 Ft) nincs más összeg,akkor leveszed a 90+50 ezret,így a januárban visszavont összeg:140.000-50.000=90.000

Abban az esetben, ha minden tranzakció illetve kedvezményes lehetőség (hitelkeret növelés vagy csökkenés,stb)díjszabáshoz van kötve akkor sem kell adósságba verned magad,mert nem tízezrekről beszélünk.

2012. nov. 26. 03:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok:azt hozzáteszem, hogy igen a maradék 90 ezerből fogják le a felvett hiteledet,esetedben az 50 ezer forintot így jól számoltál megmarad 40,ha semmi egyébet nem számolnak fel
2012. nov. 26. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!