Paypalról hogy lehet levenni a kártyám?
Figyelt kérdés
rendelni akartam kártyáról és paypalt kért ezért hozzáadtam a paypalemhez a kártyát és ki irta hogy limitáva van a paypal és igy nem tudok rendelni ugy se ha arra megyek hogy nincs paypalem2012. nov. 24. 14:36
11/17 anonim válasza:
nem vágom, miért fontos eltávolítani.
a kártyát ugyanúgy tudod használni netes fizetésre, ahol nincs Paypal
károd nem származik belőle, ha bent marad a száma a Paypal rendszerében.
12/17 A kérdező kommentje:
paypal oldalon akarok rendelni csak 2 lehetőség van ott paypal accal rendelni és ha nincs paypal accod akkor kártyáról de az is paypales... és mivel bennevan a rendszerükbe és limitálva van gondolom azért nem engedik mert próbáltam.. :S és engednie kéne mert mastercard
2012. nov. 24. 16:53
13/17 anonim válasza:
és mi a limitált hozzáférés oka? te vagy az aki múltkor azt a 2000 dolcsis kérdést feltette?
14/17 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok ezt irja:
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Dec 27, 2010: We need to confirm some of your account information. Please update your profile with your current address and provide some documentation to help confirm your identity
(Your case ID for this reason is PP-001-168-240-798.)
This limitation cannot be appealed.
2012. nov. 24. 16:58
15/17 anonim válasza:
nincs ötletem... szólj ha megoldottad
16/17 anonim válasza:
"provide some documentation to help confirm your identity "
Küldj nekik scannelve személyit/útlevelet/jogist ÉS lakcímkártyát.
17/17 anonim válasza:
igen, 2 éve ezt kérték. nem évült el a kérésük? 2 év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!