Pvmadam kérdése:
Paypal limitálta a paypal számlámat és adatokat kér?
Figyelt kérdés
paypalra utaltak nekem 2000 $-t és paypal limitálta a paypal számlám, és nemtudok se kivenni, se küldeni, azt irték hogy scanneljek be személyigazolványt és valamit ami igazolja a lakcímemet. személyigazolványt elfogadta de lakcimkártyára azt mondta hogy nem jo. Mit tegyek?2012. nov. 22. 17:09
11/25 anonim válasza:
Vagy próbálkozhatsz vitatkozni velük, hogy az a lakcímkártya nevű izé az a magyar állam által kiállított hatósági igazolvány, aminek van egy sorszáma, és az közhitelesen igazolja a lakcímedet, ha nem hiszik, forduljanak a magyar nagykövetséghez :P
12/25 A kérdező kommentje:
és ezt küldjem el nekik emailben vagy irjam a feltöltés alá?
2012. nov. 22. 17:44
13/25 anonim válasza:
Ahogy akarod, ehhez én úgyse fűzök sok reményt, de meg lehet próbálni.
Egyszerűbb lenne, ha találnál valami számlát, ahogy ők akarják.
Azt írják, hogy fizetési papírt is elfogadnak, de ez megint valami amcsi hülyeség lesz, az én bérpapíromon pl. nincs rajta a lakcímem, se az, hogy ki adta ki...
14/25 anonim válasza:
Bankszámlakivonat is jó nekik.
Csak van egy bankszámlád a sajád nevedre/címedre?
Ha nincs, akkor nyiss egyet, aztán annyi...
15/25 A kérdező kommentje:
akkor szerinted mi a legegyszerübb amit tehetek?
2012. nov. 22. 17:48
16/25 A kérdező kommentje:
van bankszámlám, arra akarom kiszedni a pénzt, arra a papirra gondolsz amit minden honapban 1 szer kapunk?
2012. nov. 22. 17:49
17/25 anonim válasza:
Arra, ha azon rajta van a neved, címed, meg a kibocsátás dátuma...
18/25 A kérdező kommentje:
azt még nem kaptam meg :S valami más?
2012. nov. 22. 17:53
19/25 anonim válasza:
Bemész holnap a bankba, aztán kérsz egyet.
20/25 A kérdező kommentje:
oké kössz, valahol tudok neked irni ha még kell segítség?
2012. nov. 22. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!