Amerikan Express Blue hitelkártyával lehet feltölteni Tigaz-os gázórát?
Figyelt kérdés
A kártyáról a kézpénz felvételi lehetőséget már lemerítettem,de a vásárlásra engedélyezett összeg rajta van még.Előre feltöltő kártyás gázóránk van és nem tudom elmerjek-e indulni vele gázt vásárolni?
Elvileg ez is vásárlásnak számít ugye?
Ha gáz csekket fizetnék ki vele,akkor azt tudom hogy kézpénz felvételnek számítanák,de mivel nekem nem készítenek havi számlákat,ezért gondolom hogy jó lesz.
Vásárolt már valaki hitelkártyával gázt?Nem akarok besülni,ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot is,ott azt mondták lehet,bár a nőci nem volt túl meggyőző és magabiztos.Szerintetek?
2012. nov. 20. 13:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!