Nem tudok belépni a netbankomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
(k&h-nál vagyok) Tegnap előtt beírtam a Éazonosítómat, majd a pint. De sikertelen bejelentkezést irt. Addig próbáltam, amíg 24 órás letiltást nem kaptam. Ma bementem a bankba és igényeltem új kódot, leirtam megjegyeztem, de ugyanaz a helyzet. Sikertelen belépés. Nem chipkártyás, hanem sms általi bejelentkezést választottam. Ötletek? Elég fontos, minden véleményre kíváncsi vagyok.2012. nov. 15. 21:56
1/3 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatukat nekik mond el ezt. Esetleg nézd meg jó adatokat adsz-e meg. Véletlen nem-e a kártyaszámot írtad be a bankszámlaszám helyett, vagy ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehetetlen mert a papíromon rajta van a Éazonosítóm. Ahhoz kellet külön megadni egy aktivizációs kódot, amit nem fogad el. Itt van a gond... Hülyének néznek ha holnap is bemegyek a bankba..:D
2012. nov. 15. 22:17
3/3 anonim válasza:
1) Nem fognak hülyének nézni, emlékezni sem fognak rád..
2) És mégis mi van akkor ha hülyének néznek? Inkább hagyod az egészet, és nem kell netbank? Ne hülyéskedj már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!