Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankkártya igénylés, segít...

Bankkártya igénylés, segít valaki?

Figyelt kérdés

Van egy kis fölös pénzem és szeretnék bwin-en fogadni de nincs bankkártyám.

Mennyiért lehet csinálni és mennyi a fenntartása(akár heti,havi vagy évi szinten)?

Ha feltöltök rá 10.000 ft-ot akkor levonnak belőle valamennyit vagy 10.000 ft kerül rá a számlára?

Milyen adatok szükségesek és mennyi időbe telik mire "elkészül" és használhatom?

2012. nov. 11. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Bwinre fel tudsz tölteni pénzt banki átutalással is (ehhez bankszámla kell, nem tudom, hogy az van-e neked). Ráadásul ez a mód ingyenes, bár beletelik 1-2 napba, míg jóváírják.

A bankkártyás verzió azonnali, de 2%-os költséget számol fel a bwin.

Hangsúlyozom, hogy bankkártyád csak akkor lehet, ha van bankszámlád is.

Ha csak interneten szeretnél vele fizetni, van külön internetkártya az OTP-nél és a CIB-nél, de ugye bankszámla ehhez is kell.

Bankkártya éves költsége 3-4 ezer forint, amivel tudsz neten is fizetni.

2012. nov. 11. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok.

De a webkártya/internetkártya ennél olcsóbb és biztonságosabb is, de ezzel csak neten fizethetsz. Ha 26 év alatt vagy, javaslom a CIBEZZ számlacsomagot a CIB banknál, fenntartása nagyon olcsó és kapsz internetkártyát ingyen.

Ha pedig bankszámlád már van valahol (mert mint írtam, első lépés egy bankszámla nyitása és utána egy bankkártya igénylése), akkor az adott bank honlapját nézd meg, hogy milyen fajta kártyák vannak és milyen árban.

Általában külön elkészítési díja nincs a bankkártyáknak, csak éves díja. 1-2 hét, mire elkészülnek.

De mint mondottam, a bwin egyenleg feltölthető banki átutalással is, amihez csak bankszámla kell, bankkártya nem.

2012. nov. 11. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
és a bet365-ről tudsz valamit?
2012. nov. 11. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2012. nov. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!