Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 23 éves tanulónak melyik...

23 éves tanulónak melyik banknál érdemes számlát nyitni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

CIB banknál Cibezz számla. Havidíj 50 forint, bankkártya első évben ingyenes, azután kb. 500 forint, emellett majdnem minden ingyenes. Utalások is ingyenesek és havonta ingyen van 2 készpénzfelvétel bármely bankautomatából Magyarországon. Ezenkívül nyithatsz mellé Cibezz megtakarítási számlát, aminél a kamat 7,5%, szóval nagyon jó.

26 éves kor alatt veheted igénybe, függetlenül attól hogy van-e hallgatói jogviszonyod.

És azt hiszem, hogy 26 éves kor felett pedig ha hallgatói jogviszonyod van.

Én teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom mindenkinek!

2012. nov. 10. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

És tök ingyen kapsz egy internetkártyát és ehhez egy elkülönített számlát. Ezzel csak interneten tudsz fizetni, a kártya az elkülönített számlához tartozik.

Ez teljesen biztonságos, mivel a valódi bankkártyád adatait nem kell kiadnod a kezedből és a számlára mindig csak az éppen kellő összeget rakod, így még ha el is lopják az adatokat, nem tudnak róla pénzt levenni.

2012. nov. 10. 20:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. nov. 20. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, még mondanék valamit!

A tranzakciós adó bevezetése miatt januártól kicsit drágul a dolog és nem lesz ingyenes készpénzfelvét sem, de azért így sem rossz, főleg hogy minden bank drágítani fog. A CIB honlapján megtalálod a jelenlegi és a januártól érvényes konstrukciókat is.

Bocs, hogy ezt eddig nem írtam, de én is csak tegnap értesültem róla.

2012. nov. 20. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
OTP-ben, az legalább valamennyire magyar!
2012. nov. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!