Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Én, mint pénztáros, elfogadhat...

Én, mint pénztáros, elfogadhatok-e a vásárlótól más nevére szóló bankkártyát?

Figyelt kérdés
Van erre valamilyen rendelet, vagy bármi...?

2012. nov. 1. 15:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Több mint 20 éve vagyok pénztáros, és egy két ember érti csak meg pl:akinek van agya, hogy nem vehetjük el az ellenkező nem kártyáját csak ha ott van vele, felőlem lehet az bárki, de én tiszta maradok és nem rúgnak ki e miatt!

Normálisabb helyen ezt oktatják és ki sem engednek addig ülni kasszába amíg ezekkel nincsen tisztában valaki.

Nekem is szoktak ordítozni, meg örjöngeni felőlem az amerikai nagykövet is állhat ott akkor sem.

A gyengébbek kedvéért elmagyarázom......ha éppen válnak és az egyik fél meg akarja károsítani a másikat ez által pl akkor mi van?

Most biztos jön a visszakérdezés, hogy mi van akkor ha nem is a kártya tulajdonosa az illető???

Akkor az van, hogy ha visszanézik pl kamerán és látják, hogy 2 fél állt ott a fizetésnél, én már le vagyok védve, mert nem kérhetek mindenkitől személyit, hogy bocsi, de magáé a kártya???

szval egy szónak is száz a vége mindenki fizessen a saját kártyájával, vagy igényeljen a társ számlához 2 kártyát és kész......a kártya személyre szabott sztem ez tök egyszerű dolog, ha meg kölcsön akarja valaki adni a férjének meg a feleségének az számoljon ezzel az apró ténnyel......így járt :)

Vagy tartson el ha kirúgnak e miatt, szerintem mindenkinek aki dolgozik vannak a munkahelyén szabályok, nekünk ezt kell betartani, jaaa jönnek evvel szar dumával, hogy máshol elfogadják szó nélkül.....két dolog lehet leszarja, mert nem tudja hogy baja lehet belőle, vagy nem nézi.

Nekem rúgták ki kollégámat e miatt a bankba vissza tudják nézni, mikor, kinél, fizetett és ennyi meg is szűnt a munkaviszony jogosan, mert a pénztáros munka technikát nem tartotta be és akkor viszlát van!!!

Aki ezeket a dolgokat nem fogja fel azt sajnálni tudom csak, de a másik kedvencem a pay- pass amikor azt hiszi, hogy na majd ő most így fizet és nyomkodja oda a kártyáját amikor a terminál még nem is aktív, és ide oda húzgálja a kártyát és ha segíteni akar az ember még háborog, hogy őőőő tudja hisz ő a vevő aki az isten és ő azt csinál amit akar :)

Na ennyit a kártyás fizetésről és a kérdezőnek csak annyit, hogy nem tudom, hogy hol vagy pénztáros, de ez nagyon gáz, hogy ezt nem tudod ilyenkor bent a főnöködet kérdezd meg ő neki tudnia kell!!!

2014. szept. 19. 13:44
 12/12 anonim válasza:
És akkor aki kártyával fizet attól el kéred a személyit hogy tényleg az övé -e a kártya?
2022. okt. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!