Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal - on a kifizetés hogy...

Paypal - on a kifizetés hogy működik? (bövebben bent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy kb. 2-3 hete regisztráltam a számlaszámom paypalon és nem tudok megerősítést kérni. Az a helyzet hogy az edit personál dolgoknál ha rá kattintok a bankártya vagy a számlaszám modosítása menüre nincs ott a kis confirm gomb. Arra a gyanakszom, hogy: Budapestbankos vagyok és így nézki egy budapestbankos számla szám: 00000000-00000000-00000000 = 8szor3 = 24 ugye amikor beirtam a számlaszámom nekem tényleg csak 24 karaktert engedett nem pedig 26-ot, tehát a kötőjelek kimaradtak és szeretnék kifizetést kérni minél hamarabb.

Van aki már csinált ilyesmit és tudna segíteni?

2012. okt. 30. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Kötőjeleket nem kell beleirni. Továbba tudtmmal nem kell megerősíteni ahhoz, hogy utalj a számládra.

De PP accot verified allapotba amugy is kártyával lehet.

2012. okt. 30. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Közszemlére teszem a kérdező által hozzám írt levelet, hátha más is küzd hasonló problémával:

A levél:

"Nem tudom, a mai napig cheking account van. És nagyon kellene a pénzem...."

A válasz:

A checking account jelen esetben nem azt jelenti, hogy a bankszámla ellenőrzés alatt van, hanem a "checking account" kifejezés azt jelenti, hogy "bankszámla".

2012. okt. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!