Évi 3,6 millió haszont honnét tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy ha lenne évi 3,6 millió hasznom, akkor nem kéne bejárnom a munkahelyemre dolgozni. Csak nem tudom hogy fogjak hozzá. Valaki meg tudná mondani?2012. okt. 30. 15:49
1/5 anonim válasza:
Én most kb. ennyi hozamot realizálok befektetésekkel, de ehhez jókora saját tőke kell, és nálam pl. 5 év kőkemény önképzés ELŐTTE.
Pont ugyanez a célom, mint neked. Úgy tervezem, hogy 5 éven belül váltok át erre teljesen, most még bejárok dolgozni.
2/5 anonim válasza:
Durván 25-30 millió forint jó befektetésével megoldható.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az jó ötlet, hogy veszek fel a bankban 25-30 millió hitelt és azt beteszem valamelyik másik bankba magasabb kamatra?
2012. okt. 31. 09:12
4/5 anonim válasza:
Az ötlet baromi jó, csak nem kivitelezhető, mert a pénzintézet működik így, és nem te, a partner.
Én hiába érhetnék el évi 20-30% hozamot, nem vehetek fel kölcsönt, tőkeáttételből befektetést nem végzünk.
5/5 anonim válasza:
"Jó" befektetést írtam, nem bankbetétet. Olyan betéti kamatot nem találsz, ami egy hitel kamatát kitermelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!