1,5M forintot hogyan lehet legjobban megkamatoztatni hosszú távon?
Figyelt kérdés
Jelenleg cibezz megtakarítási számlán van ennyi, évi 7%ot kamatozik. Van ennél jobb helye ennyi pénznek?2012. okt. 26. 21:16
1/15 anonim válasza:
hat allampapirok esetleg meg par szazalekkal magasabbak lehetnek. Ha ennel tobbet akarsz, akkor nagyobb kockazatot kell vallalnod.
2/15 anonim válasza:
Fektesd be valamilyen értelmes dologba. Itt nem részvény, vagy befektetési számla, esetleg államkötvényről beszélek hanem alapíts belőle céget, vagy szállj be vele valamilyen olyan üzletbe, aminek jogi akadálya nincsen, de a jog szellemét mégsem tartja be. Ezzel lehet magyarisztánban keresni.
3/15 anonim válasza:
Mindenképpen törekedj a biztonságra. Attól is függ, hogy mekkora hozamot szeretnél, banki kamatokban nem vagyok tájékozott, én már régóta nem teszem bankba a pénzem. Jelenleg nettó 18%-ra kötöttem le egy évre. Tőke- és hozamgaranciával. Mindenkinek más az igénye, ha Te is ilyen mértékkel mersz gondolkodni, akkor szívesen megadom a közvetítőm elérhetőségét.
4/15 anonim válasza:
Nettó 18%, ezen jót mosolyogtam.
Ha egy cég 18%-ot kénytelen fizetni a hitelért, az igenigen kockázatos. Az E-star asszem 12% körül adta a kötvényeit, most meg csődvédelem környékén jár.
5/15 anonim válasza:
Most nem értem, 1,5 milliós megtakarításról szolt a kérdés és nem hitelről. Én a megtakarításra írtam nettó 18%-ot és nem hitelre. Egyébként nem csak a bankok léteznek mint megtakarítási lehetőségek.
6/15 anonim válasza:
Írd le légyszíves, milyen befektetési forma ez a nettó 18%. Fix 18% feltűnően magas ugyanis.
7/15 A kérdező kommentje:
Vicces, valaki ilyenekre vadászik mint én :
kaptam pm-ben ilyeneket:
"Biztos lehetőségeket tudok ajánlani, ami lehet hozzáférhető, magas hozamú és biztonságos! Mindezt számodra ingyenesen! Beszélgessünk és meglátjuk milyen megoldást találunk számodra!"
nincs is jobb vadászmező erre mint ez az oldal:) valami szar tv2-es vagy fókuszos riportot össze lehetne hozni ebből ha belemennék az illető ajánlatába:)
2012. okt. 31. 20:58
8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz a válaszokat. Valószínű maradok cibnél..aranyba fektetés, forex stbvel biztos rábasznék
2012. okt. 31. 21:03
9/15 anonim válasza:
A nettó 18%-os emberünk meg eltűnt. :)
10/15 anonim válasza:
A sok az relatív, mihez képest? A banki kamatokhoz képest igen. Nem vagyok üzletkötő így szakszerű leírást a konstrukcióról nem tudok adni, viszont mint ügyfélt elmondom, hogy miért döntöttem mellette. A nettó 18%-hoz minimum 3 millió forint lekötése kell. Nekem ami elsőre tetszett az a lekötés ideje, ami 1 év, és negyedévente kivehetem a hozamot. Ezt bankban nem tehetem meg, ha egy évre kötöm le, ha nem kell a hozam akkor (bár a mostani negyedévest ki kellett vennem)azt tőkésítik. A hozam nagyságán én is először megrökönyödtem, de fogtam és utánajártam a cégnek. Cégbejegyzés rendben, alapkezelés a tevékenységbe, engedélyt a PSZÁF megadta. Felvettem a kapcsolatot a banki ismeretségemen keresztül onnan is azt a választ kaptam, hogy a céggel minden rendben, bár kétségem nem volt a PSZÁF válasza után, de biztos ami biztos. Biztos, hogy ennél van jobb lehetőség is, de az igényeimnek ez pontosan megfelel. Nem azért nem írom re a konstrukció nevét mert titok, hanem mert szerintem nem lenne etikus, ha valakit érdekel akkor priviben szívesen megadom a közvetítőm nevét és elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!