Ha az OTP-s számlaszámomra Németországból utalnak nekem eurót, akkor milyen adatokra van szüksége annak aki nekem utal a német bankból?
Figyelt kérdés
Ilyeneket találtam,hogy :IBAN,SWIFT KÓD,Számlaszám
Kell még adat rólam:például lakcímem ,vagy egyéb ?
2012. okt. 25. 21:13
1/5 anonim válasza:
Elvileg csak az IBAN szam kell hozza.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Arra esetleg tudnál még válaszolni,hogy ha eurót utal és nekem forint alapú számlaszámom van,akkor sem kell más adat ,esetleg van még valamilyen teendőm ez esetben ?
2012. okt. 25. 21:44
3/5 anonim válasza:
Az alábbi adatokat célszerű megadni:
- bank neve
- bank swift kódja
- kedvezményezett neve
- IBAN számlaszám
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. okt. 25. 22:16
5/5 anonim válasza:
Komolyan mondom, azért nyitottam meg ezt a kérdést, hogy ellenőrizzem, nem én voltam-e a kérdező, ugyanis pont ilyen helyzetben voltam. :)
Én bementem a bankomba, és ugyanezt előadtam, és szépen leírtak nekem mindent, amit egy az egyben át is adtam az utaló személynek. Így lesz a legtutibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!