Az OTP-nél igényeltünk "A" hitelt. Azt mondták 20. -áig meg kell jönnie, de még mindig nem jött meg. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Nem érkezett meg az OTP-s "A" hitel az ígért határidőn belül, pedig ezt gyorsan ki szokták fizetni. Azt mondták 20.-áig megjön (ezt elsején mondták) de nem jött meg. Hogyan működik ez? Akinek van/volt írjon légyszi!
Köszi!
Lili
2012. okt. 24. 18:48
1/7 anonim válasza:
Az A-hitel(keret) úgy működik, hogy a megadott hitelkeretig mínuszba is mehetsz a bankszámládon. Isten óvjon a hitelektől, ha ennyit sem sikerült megérteni belőle, vagy ennyire nem tudod, hogy mi micsoda.
2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ezt én is tudom, nem ez volt a kérdés, jó lenne ha megtanulnál értelmezni, és nem írnál fßszágokat!
2012. okt. 24. 19:17
3/7 okoskatörp válasza:
Az A-hitel egy számlahitel. Azaz nem kapod meg, hanem csak egy bizonyos összeg erejéig minuszba mehetsz a számládon. Tehát SOHA nem fizetik ki, csak a rendelkezésedre áll, ha akarod akkor felhasználhatod.
Azt nézd meg hogy az egyenlegeden mint "elkölthető "összeg megjelent-e már.
4/7 anonim válasza:
"Ne haragudj, de ezt én is tudom, nem ez volt a kérdés, jó lenne ha megtanulnál értelmezni, és nem írnál fßszágokat!"
Tehát még mindig nem sikerült értelmezni az A-hitel(keret) fogalmát.
6/7 hájaaa válasza:
AZ A hitel az folyószámla hitel, tehát te ténylegesen pénzt hiába vársz a banktól nem kapsz. Amire te gondolsz az a személyi kölcsön amikor kp-t kapsz és erre kell várni. Namármost itt nem fogsz kapni itt te lemész minuszba ha akrsz és kiveszed a lóvét a számládról ennyi.
7/7 anonim válasza:
Jól írják az előttem szólók, ténylegesen nem kerül pénz a folyószámládra, hanem mehetsz mínuszba a megegyezett összegig. Egyébként idiótaság volt várni eddig, mert onnantól, hogy aláírtad a szerződést és kiléptél a bankból, az első ATM-nél már fel is veheted, tehát igaza van annak, aki írta, hogy nem sok mindent értettél meg ebből. Már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!