Jelzáloghitel nem saját tulajdonra? Lehetséges?
Hitelt szeretnénk felvenni, de mivel papíron minimálbéren vagyunk ezért csak jelzáloggal adnak, viszont ingatlan nincs a nevünkön a párommal csak párom anyjának és az anyja testvérének van egy nagy családi ház a nevén amit nem használnak, teljesen üres. Lehetséges arra az ingatlanra jelzáloghitelt felvenni?
Előre is köszönöm!
Igen, lehetséges.
Meg kell beszélnetek Párod édesanyjával, hogy mennyit kell fizetnetek, a csekkeket mindig juttassák el hozzátok (bár lehet a Ti címeteket is megadhatjátok, ezt nem tudom).
Nővérem nevelő apám házára vett fel hitelt és gond nélkül fizeti. Viszont ha valamilyen módosítást szeretnétek, és kell aláírás, akkor csak Párod édesanyja írhatja alá, Őt is magatokkal kell vinni.
Nem vagyok egy hozzáértő, de szerintem nálunk is ez van és remélem tudtam segíteni a válaszommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!