Láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a pumpa felment bennem. Van T-Home Tv előfizetésem. Mivel párszor már lecsúsztam a számla befizetéséről, nem igazán erősségem ezek fejben tartása stb. Bementem a bankba és mondtam készítsünk csoportos megbízást. Oké. Elvégzi.. ennek márlassan kerek 3 hónapja, most erre le van tiltva megint az előfizetésem a tv-re:S Megint fizethetek 4e plusba a bekötésért. Namost nem épp olyan jól állok hogy minden 2-ik hónaban a bekötést fizessem + ba. Megnéztem a megbízásom direkten, és valóban aktiv ott van hogy ki vonhatja le az összeget, a limit, hogy aktiv, hogy utoljára terhelt, hogy mennyivel az is szerepel, és mégis...:S:? akkor hova megy a pénz kérdem én?2012. okt. 15. 22:57
1/2 A kérdező kommentje:
Otp-n vagyok
2012. okt. 15. 22:58
2/2 anonim 

válasza:

Ha jól értelmezem, akkor levonták a pénzt. Ha így van, akkor jelezd a T-Home felé a dolgot és kérdezd meg tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!