Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most melyik bankban a legjobb...

Most melyik bankban a legjobb a kamatbefektetésre?

Figyelt kérdés
Van 500ezer ft megtakarított pénzem,hová érdemes betenni?
2012. okt. 12. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, 500 ezernél éves szinten sem kapsz rá túl sokat (-infláció), 2 bank közötti különbség meg pár száz forint lehet/év.
2012. okt. 12. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi időre kell.

Rövid távon tényleg nincs különbség, MKB, Rafi, OTP, stb. mind ok.

Ha tudod nélkülözni akár 5 évig is a pénzt, akkor már van lényeges különbség, szerintem az Axa TisztaHaszon csomagja a legjobb.

2012. okt. 12. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
AXA, 3 hónap 9%, fél év 8,5..
2012. okt. 12. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 13. 04:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ekkora összeggel (szerényen) kiröhögnek!

Én a nyáron bementem egy bankba, ahol akciós 9%-os kamatot ígértek, ami elég nevetséges (ha hozzászámolod a 6,6%-os inflációt). De ez volt a számomra legkedvezőbb ajánlat!

Bementem. Mondtam a hölgynek, hogy itt van 1,5 millió forint amit betennék erre az akciós kamatra! Azt mondta hölgy, hogy az akciós kamat csak akkor érvényes, ha a következő egy évben be tudok még fektetni 4 milliót!

Szó szerint röhögve jöttem ki a bankból!!!

2012. okt. 29. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes story.. én meg szoktam nézni neten, hogy melyik bank mit ajánl. MKB-nál a minimum pl. 50 ezer Ft. A kérdezőnek 10x ennyije van...
2012. okt. 29. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem röhögtek ki,a K&H nál voltam bent.
2012. okt. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!