Mikor tudom meg, hogy megkapom-e a diákhitelt?
Én emiatt írtam nekik a hét elején egy mailt, mert én is furcsálltam, hogy ugyan már 3hete eladtam a papírokat és rá 4napra megkaptam a direkt kódom még semmi sem történt.
Annyit írtak, hogy a következő 2 hétben történik a TO egyeztetés, vagyis ezután gondolom ha minden rendben van rendesen 15-én küldik a pénzt.
Nálam is ugyanez, ugrál a feldolgozás és TO között, de ugyanúgy azt írja, hogy még nem történt egyeztetés.
15-én ki kell utalniuk a pénzt, nem tudom mit ülnek rajta ennyit. :(:(
Én azóta nem írtam nekik mint amit még ide írtam első hsz-ben. Azt mondták, hogy 2 hétig egyeztetnek a TO-val, gondolom most uccsó héten végkép elkönyvelik és kész.
Igazából hülyeség aggódni. Hiba szerintem 2 helyen lehet igazából, 1. ha rosszul adsz le papírt a bankban ami esélytelen mivel ott átnézik és csak úgy küldik tovább.
2. Ha valami gond van a TO-n, vagy nincs meg a jogviszony bár ez gondolom egyikünknél sem áll fenn :D
Szóval ezen felül csak a diákhitelesek irodájában dől el minden, az meg csak idő. Gond a mi részünkről már nem lehet szerintem szóval kár aggódni.
Dettó ugyan ez. :D
Folyósítható, de még mindig nem történt TO egyeztetés.
Hétfőn-kedden lesz pénzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!