Milyen tapasztalataitok vannak ügyfélként BudapestBankkal és az Egyenlítő 1 hitelével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lakásvásárlás előtt állunk, hiteltanácsadónk -többek között- felhívta a figyelmünket az Egyenlítő 1 hitel lehetőségére.

A konstrukció lényegét értjük, és nagyon kedvezőnek találjuk, és talán már túl szép is hogy igaz legyen.

Miért éri meg a banknak? ha van ránk nézve hol a buktató?

Azt tudom, hogy ha nem lenne havi megtakarításunk akkor tulajdonképpen ez egy drágább lakáshitel, de esetünkben ha az OTP kamattámogatott hitelével hasonlítjuk össze 15 évre, 5 Mftot ott sem kapok sokkal olcsóbban (kb1MFt az OTP javára) és a törlesztője is több havonta.

Szóval minden tapasztalat érdekel a bankkal és hitelkonstrukcióval kapcsolatban.

Előre is köszi mindenkinek a választ!

2012. szept. 26. 22:51
 1/3 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

Ezeket a kérdéseket nem tetted fel a hiteltanácsadódnak?

Nekem ügyfélként ez a hitelem van. Elégedett vagyok vele.

Hiteltanácsadóként pedig részletesen elmagyarázom az ügyfeleimnek a termék lényegét és, hogyan kell élni ezzel a hitellel.

Azt is elmondom, hogy milyen extra kedvezmények vehetők igénybe a hitel mellé.

Milyen kezdeti díjakkal és mekkora hitelkamattal ajánlották ki Neked az egyenlítő 1 terméket?

2012. szept. 29. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! végre valaki:)

Elmagyarázta a hitelügyintézőnk a hitel működését, és a legagyamentebb kérdéseinkre is türelmesen és érthetően válaszol, a kalkulációkban(előtörlesztés) is segít.

Viszont otthon azt tanultam "hitelt csak a legvégső esetben", akkor is jól átgondoltan, szóval úgy gondoljuk ebben a témában nem árt minél több helyről begyűjteni az információkat.

Ami pedig furcsa volt ezzel a hitellel kapcsolatban -lehet én keresem nagyon rossz helyen-, leszámítva 1-2 cikket, erről senki sehol nem beszél, ezért is érdekelnének a tapasztalataitok.

A részleteket ha van kedve át futni privát üzenetbe elküldöm.

üdv: zs

2012. szept. 29. 12:44
 3/3 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

nem láttam a kérdést hamarabb :)

megkaptam az üzenetet is, de azt is csak ma este...

Most már reklámozza a bank, de eddig nagyrészt a hiteltanácsadók vállán volt a feladat, hogy a bank termékét népszerűsítsék.

Üzenetben elküldte a kamatot, amivel számoltak. Az ajánlat tartalmazza, hogy a 6 havi Bubor referenciakamaton felül milyen kamatfelárral számolt a hiteltanácsadó. Ez a része érdekel.

Fontos, hogy tudott-e Önnek kamatakciót kiajánlani van-e rá jogosultsága...

12,44-es kamatból gyanítom, hogy nem , de nem akarom elkiabálni, mert lehet, hogy magasabb Buborral számolt, mint a mostani...

2012. okt. 1. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!