Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Autóhitelt vettem fel 2004...

Autóhitelt vettem fel 2004 körül a Budapest banktól, amit egy idő után nem tudtam fizetni. Mire számítsak, vagy mit tegyek, mi a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Nagyjából fél év után elvitték az autót. Azóta sokat kellett költöznöm, albérletet cserélnem, sőt tavaly kiköltöztem külföldre, de sajos úgy egy évig nemigen tudok részleteket fizeni még.
2009. aug. 1. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Kellett még ráfizetned valamennyit?

Lehet, hogy már régen eladták az autót!

2009. aug. 1. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit az ügyről, vagy inkább nem akarok tudni :-S Egyábként vagy fél év múlva még nem kaptam értesítést az autó eladásáról.
2009. aug. 1. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit, nem voltál tulajdonosa az autónak, lehet,hogy nem is értesítenek!
2009. aug. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!