Az "A" hitel átruházható e?
Figyelt kérdés
Van egy "A" hitelem az erste banknál és a barátom most lépett be az unicerditbe,azt lehet hogy ő most átveszi magához az "A" hitelem,vagy pár hónapnak el kell telnie?2012. szept. 20. 15:58
1/3 anonim 

válasza:

hogy érted azt hogy átveszi? Vesz fel hitelt és kifizeti a tiédet? Ennek semmi akadálya...
2/3 A kérdező kommentje:
úgy értem,hogy ő vállalja át a saját nevére az "A" hitelt egy másik banknál,de nem úgy,hogy ő vesz fel hitelt és abból fizeti ki az én "A" hitelem.
2012. szept. 21. 07:51
3/3 anonim 

válasza:

ezt még bankon belül sem tudom elképzelni. A hiteled a Te egyéni paramétereid alapján lett megállapítva. Azt lehet csinálni, hogy beállít ő is magának egy hitelkeretet, persze ehhez kell pár hónapnyi jövedelem a számláján (asszem 6 hónap). Utána egyszerűen átutalja a számládra a hiteled összegét, te pedig nullás egyenleggel egyszerűen megszünteted a hitelkereted. Ezután ő fizet mintha átvállalta volna. Sokkal egyszerűbb és járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!