Bankszámla, Bank kártya K&H?
Figyelt kérdés
Üdv.
16 éves vagyok, bankszámlát szeretnék nyitni és bankkártyát igényelni,K&H trambulin 14-18 éveseknek erre gondoltam.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleg van-e valami ami fontos lehet ezzel kapcsolatban? Bank kártyák közül milyeneket igényelhetek ehez a számlához? Több helyen olvastam ,hogy a dombor nyomott kártyák előnyösebbek.
Mennyi ideig tart kb. az ügyintézés a számlával és a kártyával kapcsolatban?
2012. szept. 12. 22:29
1/1 anonim válasza:
Erste banknál van olyan hogy azt hiszem 16 éves kortól 26 éves korig,diákszámla. Nem vesz le pénzt ha veszel le többször is,próbáld meg,énis ott vagyok (Azt hiszem 2.000 Forintot is kapsz ha nyitsz náluk,ajándékba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!