Ki lett bankiáldozat?

Figyelt kérdés

Én nagyon megszívtam a bankkal! Ezek a köcsögök azt csinálnak amit akarnak! Bajnai a múlt héten megállapodott velük, hogy nem emelnek szeptemberig, utána is csak nagyon indokolt esetben. Erre tegnap kaptam egy levelet, hogy 10. 01-el emelik a havi törlesztőt!

Mocskoljuk a bankokat! Bank neveket is írjatok!

2009. júl. 28. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Ne csak itt háborogj (hozzáteszem, jogosan!), hanem első körben a saját bankodhoz fordulj, hogy magyarázzák el rendesen, hogy miért emelték a részletet, majd ha ezt 1: nem fogadod el, 2: nem érted vagy 3: bármi, akkor a pszaf-hez.

A panaszkezelés menete:

[link]

2009. júl. 28. 14:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kezdő!!!

Háborogtam a bankomnál, sőt most is reklamáltam!

A PSZÁF egy mocsadék banda! Létrehozták, de a bankokat védi. Olvastad már az oldalukat? Tavaly hozzájuk is fordultam, kb. 3 hónap ügyintézés után visszaírtak, hogy papíron minden rendben. Köszi ezt én is tudtam! Valószínű, hogy nem azért vettem fel hitelt, mert zsebből ki tudtam volna fizetni!

Tudtam, hogy nem fix a részlet, de 70%-al nőtt a havi törlesztőm!!!! Ez nem az árfolyamváltozás következménye, pláne, hogy azóta jóval csökkent az árfolyam!!!!

2009. júl. 29. 06:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Pont most volt a híradóban, hogy akkor plusz költség nélkül át lehet menni egy másik bankhoz.
2009. júl. 29. 18:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Csak nekem autó hitelem van és már korábban megérdeklődtem. Egyik bank sem vesz át.... pontosabban átvenne, de más hitellel, annak meg magasabb a kamata és ugyan itt vagyok... Szóval jól megszívtam ezzel a bankkal. Most már kiírom: Unicredit.
2009. júl. 31. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Attól az időponttól kezdődően nem emelhetnek.

Pl. a hiteled kamata jelenleg 7%. A kondilista változott 6. hónapban, a kamat megemelkedett 8%-ra. 07. hótól nem változtathat rajta a bank. A te hiteled októberben fordul, tehát a július óta változatlan 8%-ot kell neked is fizetni.

Miért háborogsz? Talán nem olvastad el a hitel felvételekor a szerződést, hogy a kamat nem fix? Ejnye, ejnye!

2009. aug. 27. 19:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Most őszintén: ki olvassa el mind a 100 oldalt? Így jártam...

Amúgy a Bajnai ezért bratyizott a "szegény" bankigazgatókkal nem? Egyoldalúan nem csinálják ezt a bankok, és tessék!

2009. aug. 28. 16:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem kaptál volna kölcsönt, akkor meg azért háborognál. Miért vettél autót, ha nem volt rá pénzed? Banki áldozat? Röhej. Ez a nagyravágyásod eredménye, megérdemled.
2009. szept. 1. 19:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

először is: ma már mindenki kap kölcsönt,

a második: ha nagyravágyó lennék, több milliós autót vettem volna és villognék vele, de egy kis kategóriás autót vettem, ami nem a luxus miatt kell hanem a munkábajáráshoz ill. a gyerek miatt.

Amúgy köszi a hozzászólásodat.

2009. szept. 4. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy része gyalog vagy tömegközlekedéssel jár munkába. Gyerek miatt? Engem is villamossal vittel oviba, gyalog suliba. A te gyereked iskolája nem megközelíthető csak autóval? Érdekes, az enyém igen!

Akinek nincs pénze autóra, annak igen is luxus az.

Én tök jól vagyok nélküle. Nem mondom kényelmesebb lenne vele, de nem minden áron.

Ha a kényelmed fontosabb, mint a családod anyagi biztonsága, akkor meg fizess!!!!

2009. okt. 13. 19:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Irigy vagy?
2009. okt. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!