Euro eladás - Forint vásárlás, hogyan?
Figyelt kérdés
Most utazom haza külföldről és szeretném az euromat forintokra váltani a lehető legjobb áron. Az árfolyamoknál olvastam, hogy van vétel-,eladás- és középárfolyam. Hol tudnék a eladási árért forintot vásárolni? A CIB banknál a legkedvezőbb most, 296.3HUF az eladási ára az euronak a forinthoz viszonyítva. Hogy tudnám ezt lebonyolítani? Egyszerűen bemegyek a bankba és átváltom a KP-t, vagy fel kell töltenem egy bankszámlára? Az utóbbi esetben úgy hallottam, hogy a középárfolyammal váltják, ebben nem vagyok biztos. Ha valaki ismeri a módszert kérem segítsen. Üdv.2012. szept. 3. 16:04
1/3 anonim válasza:
Már hogy tudnál eladási áron beváltani eurót????
Csak a vételi árfolyamon tudod beváltani!!!
2/3 anonim válasza:
Ha nagy összegről van szó, akkor érdemes lehet devizaszámlát nyitni és onnan devizaárfolyamon átkonvertálni forintra.
3/3 anonim válasza:
vételi áron vehetsz annyiért eurót, de nem fogod tudni annyiért eladni, az nekik nem éri meg, sőt: ráfizetés lenneMiért bankban akarsz váltani?
Miért nem valutaváltónál? Ma normálisan 284,5 forintot adtak egy euróért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!