A számlavezetési díjat jogosan kéri a Raiffeisen BANK ("ahol begbecsülnek"), ha nem használja valaki a számláját évek óta?
Behajtó céget üzemeltetni több mint etikátlan dolog.
Családokat nyomorba döntenek, ezek nem a gazdagokat húzzák le.
Nem reménykedem, tudom, hogy elfelejtik.
Soha nem fizettem, ha jogtalannak tartottam.
Így most már tíz éve elfelejtett ügyeimből is van vagy közel száz.
Ja és van elévülés, és igen sokban függ a felszólító levél küldésétől.
Készpénzzel szoktam fizetni.
Még soha nem vettem hitelre semmit.
Kerüljétek ezt a bankot!
Végül sikerült felfogni az értelmi fogyatékos és hazug bandának, hogy nem jogos a követelésük.
Viszont ez ~12 telefonba, és több személyes megkeresésébe került. Aztán voltak hajlandóak panasznyomtatványt adni.
Odáig csak azt hajtogatták, ezt be kell fizetni!
Törölték a tartozás nagy részét 54 700 Ft-ot, valamiért ~9 ezer Ft még mindig megmaradt. Erről is küldenek majd kimutatást, egyelőre nem értik ők sem, hogy az miért nem lett törölve.
A hazug jelzőhöz:
1. azt állította az egyik ügyintéző, ez a 60 ezres követelés 1 havi számlavezetési díjtartozásból alakult ki
2. egy másik azt hazudta, kiadták már végrehajtásra, miközben folyamatosan felszámolták a számlavezetési díjat
Viszont a számla már négy éve a raifossen bank által fel lett mondva, amit ők erősítettek meg végül levélben.
Szóval kerüljétek ezt a bankot!
Én is hasonló cipőben járok most. Nem fizettem be a több havi számlavezetési díjat (OTP), több felszólítást küldtek. Ma megküldték levélben, hogy kiadták a tartozást egy behajtó cégnek. Ahelyett, hogy megszüntetnék a tartozás kamatozását.
Most akkor én is mondjam azt, hogy kerüljétek ezt a bankot?
"Mint mondtam, én felmondtam a számla szerződésem a bankban az ő elmondásuk szerint szabályosan és tartozás nélkül, és ezek után jött ez a kálvária. Te is így jártál el?"
Nem, én nem mondtam fel. Csak egyszerűen nem fizettem, pénz meg nem volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!