Hitelre szeretnék venni autót, viszont csak 2 hónapja dolgozok nincs semmi a nevemen még pályakezdő vagyok de a keresetem megengedi hogy hitelt vállaljak! Mi a teendőm van valami kiskapu hogy hozzájussak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 18:09
1/3 anonim válasza:
nem kell kiskapu, dolgozz még pár hónapot, és kapsz. mondjuk hitelre kocsit a legnagyobb baromság, de ez mán nem az én dolgom.
2/3 anonim válasza:
Nincs kiskapu, a hitelhez munkáltatói igazolás, amiben fel kell tüntetni, mióta dolgozol ott. Egy hitelhez min. 3, de inkább 6 hónap munkaviszony kell.
3/3 anonim válasza:
ez nem fog tetszeni de leírom..és ha nem lesz munkahelyed mert bármi történhet még aztse tudjuk mi lesz holnap és ha nem lesz munkahely miből fizeted a kocsit..csak tapasztalatbol mondom hogy éj jártam..hát mondom bőven kitelik a hitel a keresetemböl ..ahha..csak utánna nem volt kereset oszt akkor koppanás van elveszíted az autót meg a pénzt amit eddig belefizettél..feltételezem hogy értelmes ember vagy és nem megharakszol hanem inkább gondolkozz 1 kicsit
Bocs nem a kérdésre válaszoltam igen tudom csak próbálok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!