Ha vissza veszi a bank az autót akkor még van esély a megmentésére?
Anyu volt férjétől a héten elvitte a bank az autót mert közel 200ezerrel volt hátralékban vagyis már vagy fél éve nem fizette. Én úgy tudom, innen már egyből árverés a szerződést lezárták bizonyos ideig várnak az alatt van lehetősége egy összegben a teljes hitelt kifizetni és visszavásárolni az autót. Nos mivel az közel 3milla így nem látok rá esélyt h ő azt "megmentse". Ő azt mondta h vesz fel neki az anyja hitelt a providenttől ami max 250ezer, de mivel az anyja már 72éves így nem is fog kapni ha kap is akkor sem tudja megmenteni ennyi pénzből az autót. vagy rosszul tudom?
Aki járt már ilyen cipőben mi volt a sorrend onnantól h az autót elvitték a behajtók? Mennyi időre árverezik stb.... vagy milyen lehetőségek vannak az ő szavával élve "megmenteni" az autót? lehet rossz helyen tettem fel a kérdést előre is bocsi...
ha számít Merkantil...
Ha az autóhitelt nem tudta fizetni, akkor a providentet miből fogja? Annak legalább duplája a kamat, és mellette ugyanúgy kell fizetni tovább az autó részleteit is, ha nem akarja, hogy két hónap múlva megint elvigyék.
Mondjuk ha a szerződést már felbontották, akkor úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!