Bankkártyáról paypalra hogyan rakjam át a pénzem?
Segítség, elment a számlámról a pénz, viszont a paypaolmon nem jelent meg az összeg. valamit elrontottam, de mit????
valaki írja meg nekem pontosan lépésről lépésre hogyan kell ezt csinálni és hogyan szerezzem vissza a pénzemet amit lehet rossz helyre utaltam!!!
Elárulnád, miért kell a PayPal számládra utalnod pénzt?!...
Semmi értelme nincs!...
Vártál pár napot közben? Lehet, hamarosan megjelenik a pénz. Amúgy először is ellenőrizd, hogy pontosan hova utaltad a pénzt, nézd meg a tranzakciót az előzmények között. Aztán fordulj a bankodhoz, és kérj tőlük segítséget (bankfiókban vagy telefonon).
Ha a PayPalhoz ment a pénz, csak mondjuk elfelejtetted a közleményben feltüntetni azt az azonosítót, amit kérnek, akkor írhatsz a PayPalnak is.
Közleménybe leírtad az azonosítót?
Egyébként ha sima utalással küldted a pénzt számláról, akkor 2-3 nap mire megérkezik.
Ha bankkártyád van akkor meg csak csatolni kell paypalhez és semmit nem kell utalni mert a kártyáról vonja le fizetéskor. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
Köszönöm a valszokat, nem írtam közleményben semmit. Oda kellett volna írni azt a transfer ID-t??? Írtam nekik de nem látok választ.
oké hogy kell vásárolni úgy hogy nem utalok pénzt???össze van csatolva a bankkártyámmmal, a 4jegyu kódot is megadtam..
szerintetek vissszakapom az elveszettt összeget? Paypalnak utaltam az tuti.
A PayPal-fiókodban le van írva, hogy pontosan milyen azonosítót kell beleírnod a közleménybe, ha utalással töltöd fel, legközelebb azt ne felejtsd el beírni.
Valószínűleg maguktól visszaküldik amúgy a pénzt egy idő után, mivel így hibás utalásnak számít, amit mindig visszautalnak (költségek levonása után persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!