A-hitel mennyi igényelhető?
Figyelt kérdés
Folyószámlához tartozó A-hitelre a fizetés hányszorosa igényelhető?2009. júl. 26. 10:55
2/7 anonim válasza:
Épp a napokban kérdeztem meg, a rendszeresen folyószámlára érkező jövedelem 3-szorosa! Meg is adták.
3/7 anonim válasza:
Pénzintézete válagotja. Meg kellene kérdezned azt a bankot,ahol a folyószámládat vezetik,ott pontos felvilágosítást fognak adni. Az biztos,hogy vizsgálják azt az összeget,melyet a munkáltatód havonta,bérként átutal.Hallottam már, hogy olyan esetben,amikor 3 hónapon keresztük kevesebb érkezett a folyószálára, az A-hitel összegét a bank csökkentette.
4/7 anonim válasza:
2. vagyok, az OTP-ről írtam. (Itt is három havonta ellenőrzik a beérkező jövedelem nagyságát.)
5/7 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy mennyit igényelsz, időnként átlagolnak, ha kevesebb pénz megy rá, akkor a hitelkeret is lejebb megy. Én így jártam. Tényleg én is megemeltethetem?
6/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy otp-ről van szó, ott van a hitel.
7/7 anonim válasza:
tegnapelőtt 12:19
Most miért lettem lepontozva????
Nem vagyok OTP-és, de van folyószámlahitelem.Teljesen mindegy,hogy minek nevezzük, az összegről a bank adhat korrekt tájékoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!