Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most akkor a szocpolt nem...

Most akkor a szocpolt nem adják előre oda? Akkor, hogy kezdjen hozzá az ember?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem adták oda előre.
2012. aug. 26. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Abból a pénzből. amihez a szocpol kiegészítésnek kell!
2012. aug. 26. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom ahhoz hogy a szocpolt megkapd kell lennie egy meghatározott összegű kezdőtőkének,abból kezdesz neki.
2012. aug. 26. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha kézhez adnák előre, nagyon sok alkesz elinná!
2012. aug. 26. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 26. 22:02
 6/9 anonim válasza:
0%
Én úgy tudom oda adták előre korábban, ha aláírtak valami papírt, hogy x éven belül ennyi gyerekük lesz. és akkor ezt teljesíteni is kellett. De lehet hogy ez így nem teljesen igaz, nekem így mesléte az egyik ismerősöm, amikor ők is felvették.
2012. aug. 30. 08:05
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
Dolgozz és takarékoskodj, hogy legyen saját erőd. A szocpolt ugyanis nem "adják", hanem én adom a befizetett adómból vazze! És elvárom, hogy Te is tegyél valamit érte!
2012. aug. 30. 08:49
 8/9 anonim válasza:
26%

Hülyét kapok az "én adómból" szövegtől. Szerinted ő nem dolgozik? A szocpol az hitel, csak akkor adják, ha egyébként is keres pénzt, ergo adózik a kérdező is. Régen is odaadták előre, meg most is, csak x időn belül "teljesíteni kell" a gyerekeket. Régen 0 önerővel fel lehetett venni a hitelt, akár az ingatlan értékénél magasabb összeget is (de ott is le kellett igazolni a jövedelmet). Most legalább 25% önerő kell. További feltételek: [link]

Egyébként pedig egy hitelügyintéző értelmesebb válaszokat tud adni, őket kérdezd inkább, mert itt könnyen félretájékoztatnak. Nakérem, lehet lepontozni akinek nem tetszik.

2012. aug. 31. 11:07
 9/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs, nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy "előre". Gyerekek előtt, vagy mielőtt megvan a lakás/ház? Nyilván vásárlás/építés előtt nem kapod meg a pénzt.
2012. aug. 31. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!