Mennyi az online utalások díja OTP Junior számláról? Kb.60x kerestem a neten, de egyszerűen nem találom.
Hirdetmény-> folyószámlák-> Lakossági bankszámlák költségei 2012.07.01-től->
Rendszeres átutalási megbízás: 120ft
Bankon belül forintban: 0,1% (126 Ft/1 260 Ft)
bankon kívül belföldre forintban: 0,1% (210 Ft/3 560 Ft)
Ajánlom, hogy mindent rendszeresként utalj, mert az a legolcsóbb.
bankon kívül belföldre forintban: 0,1% (210 Ft/3 560 Ft)
Ez mit jelent konkrétan? Ha pl. 4000 Ft-ot akarok utalni, akkor mennyit vonnak le?
Főleg vaterás utalások miatt kéne. Ilyenkor is lehet rendszeresként? Vagy az mire van?
0,1% (210 Ft/3 560 Ft)
Ez azt jelenti, hogy az utalás díja az utalt összeg 0,1%-a, de minimum 210 ft, maximum 3560.
Ha 4000 forintot utalsz, akkor annak a díja 210 forint. ( és 210 ezer forint alatt mindig 210 ft.)
A rendszeres utalás azt jelenti, hogy megbízod a bankot, hogy valamilyen időközönként utaljon el egy összeget egy másik számlára.
Azonban ezzel lehet játszani, a megbízás törlése ugyanis nem kerül semmibe. Én anno. úgy utaltam 120 forintokért, hogy feladtam egy megbízást, hogy évente utalja el az összeget a célszemélynek, majd másnap, amikor a pénz már el lett utalva, a megbízást töröltem. Így csak egyszer történt utalás, de az rendszeresnek számított, ami 120 forintba került.
De ha rendszeresen akarsz utalni, akkor lehet érdemesebb másik bankot választanod, mert az OTPnél szerintem elég magasak a díjak.
Rendben, köszi!
Nem hiszem, hogy havi 1-2 alkalomnál gyakrabban használnám. De jövőre így is lejár a junior kártyám, mert betöltöm a 24-et, akkor lehet, hogy bankot váltok. Megnézem hol lenne olcsóbb. Eddig jó volt a junior, mert nem került semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!