Hogyan tiltsam le a bankkártyámat és megszűnik a jelenlegi bankszámlám a bankkártyám letiltásával?
Sajnos ma vettem észre nincs meg a bankkártyám jelenleg nem fogom tudni megfizetni új bankkártyát az OTP banknál Szeptembertől lesz meg a pénzem. Viszont nem szeretném környezetemben élők megtudnák elhagytam a bankkártyámat.
Lehetséges értelmes válaszokat kérnék.
Személyesen megyek be az OTP Bankba nem tudom mennyibe fog nekem kerülni nem vagyok Junior ügyfél már több mint 5 éve.
Telefonon ünnep miatt nem tudtam elérni a Banki ügyintézőt igy remélem nem, fog rá jönni egy illető személy sem a Pin-kódomra. Amig le nem zajlik az Augusztus 20. nap utána személyesen be megyek a bankba.
Szerencse hónap közepén veszitettem el 400 Ft körüli összegem maradt következő hónapot, nem várom meg hozzá férjen az Állami támogatásból fedezett pénzemhez aki erre nem jogosult.
ha neten vásárolsz elég csak a kártyaszámot meg a tulajdonos nevét megadni, nem kell pin kód
de amikor én igényeltem nekem se volt pénz a számlámon, minuszban voltam
Nincs netbankod? Ott online el lehet intézni?
De telebankon is, ügyintéző kapcsolása nélkül, tehát ünnepen is.
Munkaidőben pedig személyesen.
A számlád ezért pedig ezért még nem kell megszüntetned. Kérj új kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!