Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal. Valaki tud segíteni?

Paypal. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem ezt az érvényesítési részt.

A 400 forintot csak akkor veszik le ellenőrzés képen amikor kártyát adok a paypal fiókomhoz? Vagy ha bankszámlát akkor is?

Igazából kártyát nem szeretnék hozzácsatolni, ha csak simán utalok a Paypal számlámra az OTP-s számlámról akkor is levon 400 Ft-ot? Ha később eladni szeretnék akkor szükséges kártya vagy számla adatokat megadnom ahhoz hogy utalni tudjanak nekem Paypal-re?

Bocsi ha zavarosan írtam le mert a fejemben is ilyen zavarosak a dolgok ezzel kapcsolatban. :S

Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni! (Annak is örülnék ha valaki véleményt fejtene hogy szerinte hogy a legjobb)

2012. aug. 17. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenképp hozzá kell rendelni egy számlaszámot, amit érdemes megerősíteni. Fogadni ugyan tudsz utalást a Paypalodra, de a legtöbb helyen nem tudsz fizetni,ha nincs érvényesítve, így próbálják kiszúrni a kamu számlákat.

Ha nem rendelsz semmit hozzá a Paypalodhoz(amit nem tudom egyáltalán lehet-e), akkor ami a Paypal számládon van összeg, az gyakorlatilag nem is létezik. Nincs olyan hely, ahonnan ki tudod venni a számládon lévő pénzt, hiába kereskedsz össze akár 1 millió forintot is. Szóval hozzá kell rendelni valamit, különben semmi értelme az egésznek.

2012. aug. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!