Ha kettőnk bevétele összesen 320. 000 Ft és picibabánk van, szerintetek bevállalhatunk egy 90 ezres törlesztőrészletet?
van saját hitelmentes lakásotok?
kocsi?
mennyi időre 90ezer?
mennyi az átlag rezsitek?
neked ez gyes/gyed vagy dolgozol?
Hány évre vagy hónapra lenne a havi 90000 ft hitel?
Ha egyikőtök elvesztené a munkahelyét tudnátok fizetni a hitelt?
szia,
mi 2007-ben úgy vállaltuk be a hitelünket, hogy ne legyen gond fizetni, ha 20%-kal emelkedik és ha egyikünk elveszíti a munkahelyét.
2008-ban gyerekünk született és mindig csúszás nélkül fizettük a hitelünket.
Sziasztok! Én közgazdász vagyok, ha eddig váltani akartam, egy hónapon belül mindig sikerült. A férjem bölcsész, de pénzügyi területen dolgozott mindig is. Az álláskereséssel szerintem nem lenne gond, ha ne adj isten szükség lenne rá, nem fogunk válogatni. Úgy értem, ha nem találunk a szakmánkban, akkor ideiglenesen keresünk más munkát. Mindketten több nyelvet beszélünk.
A hitelt egyébként 25 évre vesszük fel. Sajnos egyik részről sem tudnak a szülők segíteni egyáltalán, ami megtakarításunk meg volt, az elmegy az önrészre, hitelfelvétel költségeire, berendezésre. Mivel most alacsonyan vannak az ingatlanárak, nem akartunk várni, amíg visszamegyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!