Unicredit banknál van egy diákszámlám, megoldható a bankban az, hogy a számlám változásairól ne küldjenek havonta levelet hanem csak sms vagy talán e-mail-ben küldjenek értesítést?
Én Raiffeisen bankos vagyok és nekem netbankom van,ott tudom megnézni a levonásokat,jóváírásokat és szükség esetén számla kivonatot is tudok nyomtatni ill.van SMS-szolgáltatásom,ahol mindenfajta pénzmozgásról jön értesítés.
Ezt általában minden bank lehetővé teszi,nekik is könnyebb így.Elektronikus számla vagy valami ilyesmi a neve,de a bankba bemész és megmondják,de telefonon keresztül is intézheted.
Persze a postaláda rendesen zárható, még a lépcsőházba is csak az ajtó kódjával lehet bejönni (noha az poén, hogy a környéken mindnek van 1 kódja amivel a postás bejöhet és ez köztudott). A postaláda hiába kulccsal zárható, a felső részén van egy kis nyílás és azon gondolom kisebb gyerekek lehetnek és kiszedik... ez ellen nem tehetek semmit.
Amúgy netes számlám nekem is van, csak mellé küldik mindig ezt a levelet, ugyan holnap bemegyek egy bankba de gondoltam megkérdezem előbb, hogy lehet-e kérni, hogy azt egyszerűen ne küldjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!