Ha semmi önerőnk, én gyed-en végleges munkaszerződéssel, férjem nettó 70 ezer ft-os fizujával, 1 gyermekkel használt lakást, házat szeretnénk, kaphatunk valahol hitelt?
most egy ócska albérletért fizetünk 18at...
Nekem is van jövedelmem, csak a gyed a hitelfelvételkor nem számítható be, mert nem munkaviszonyból származik...
Ilyen jövedelmi viszonyokra nem igazán kaphattok nagy összegű hitelt.
Nálatok a "tuti" az az lenne, ha ingatlanfedezetet tudnátok bedobni, akár szülői segítséggel is.
Azonban egy 10-12 millió forintos hitel havi szinten 50-80e Ft-ot jelent, még jó hosszú időre. Ezekkel a jövedelmi viszonyokkal ti kb. egy 30e Ft-os hitelt tudnátok bevállalni, amely kb. 3-5 milliót jelent.
valószínűleg nem kaphattok. még ingatlanfedezettel sem.
a bank megnézi, hogy mennyi a bevételetek és megnézi, hányan éltek belőle. van egy számításuk, hogy kb. egy embernek mennyi kell havonta. ezt levonják a bevételből és a maradék lehet a maximális törlesztő részlet. a 70e a bank szerint biztosan nem elég 2+1 embernek. (felnőtteknek fejenként a minimálbért szokták számolni, gyerekkel nem tudom hogyan számolnak)
úgyhogy ne nagyon reménykedj.
ha neked is lesz fizetésed, akkor sokkal jobb lesz a helyzet.
egyébként önerőtök lehet szocpolból, mivel egy gyereketek már van. Igaz, ez csak félszocpol, de az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!