Hogy lehet ez? ---------

Figyelt kérdés
Utaltak nekem pénzt neten keresztül, és a neten azt írta, hogy elutalta, de én nem kaptam meg.. Pedig minden rendben volt.. mitől lehet ez?
2012. aug. 8. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván nem utaltak neked, csak kaptál egy hamisított igazolást. Ennyi. Átvertek.
2012. aug. 8. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor utaltak? Lehet, hogy még nem ért át a pénz.
2012. aug. 8. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:
péntek este neten keresztül.. Azt mondta haverom hogy neten azt irja ,hogy átjött..de nálam semmi jele semminek S:
2012. aug. 8. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csak azt MONDJA. Akkor vagy hazudott neked a kedves barátod vagy csak elírta a számlaszámod.
2012. aug. 8. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban elutalta, akkor a tranzakcióról van egy igazolása, amit e-mailben el tud neked küldeni. Tudtommal július 1-től minden belföldi utalásnak 24h belül meg kell érkeznie, szóval ha nem jött meg, vagy kamuzik vagy nagyon béna és elrontott valamit és nem is utalta el.
2012. aug. 8. 19:24
 6/6 okoskatörp ***** válasza:

Lehet hogy átutalta tényleg, nem csapott be.

Ugyanis a bankok a megbízást csak munkanapon, munkaidőben fogadják el, még netbankon is. Ha pénteken zárás után küldte el a haverod a banknak a megbízást, azt csak hétfő reggel teljesíti a bank.

2012. aug. 9. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!