Van egy autóhitelem amit 10 évre vettem fel, ebből már 5 év letelt, havi törlesztésem 35000 ft-ról 60000 ft-ra ugrott amit már egyre nehézkesen fizetek. Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után? Kell fizetnem rá?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 18:14
1/3 anonim válasza:
"Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után?"
Attól még a tartozást ki kell fizetni. Gondolom eleve nem volt nagy értékű autó (3 millió?), jelenleg nem a felét éri az eredeti értékének, hanem a negyedét, a tőkéből meg legalább 3/4-e van meg. Tehát a felét még ki kell fizetni - magasabb kamatozású, pl személyi hitelből, ugyanúgy 5 évre havi 60000-ért. A kifizetésen kívül nincs kiút az ilyen hitelekből.
2/3 anonim válasza:
Autóra 10 év hitelt? Ez eléggé rizikós ötlet volt.
Szerintem ahogy lehet, hagyd a fenébe. Inkább tömegközlekedj vagy bringázz. Ilyen benzinárak mellett...
Hacsak nem létszükséglet.
3/3 Zotya979 válasza:
Próbáld meg kiváltatni kedvezőbbre. Ők elég profik benne, egy próbát megér: autohitelkivaltas.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!