Hol éri meg jobban a folyószámla-vezetés, az OTP-nél vagy a Citibanknál?
Be fogok menni személyesen is érdeklődni, természetesen, csak hátha nem kell teljesen tájékozatlanul érkeznem. :)
Azért csak ez a két bank érdekel, mert most az OTP-nél vagyok, amivel alapvető gondom nincs, csak annyi, hogy akármit akarok elintézni, a kiszolgálás mindig pocsék. A Citinél viszont normálisak, segítőkészek, nem várják el, hogy én is napi szinten foglalkozzam és értsek is a pénzügyekhez, és a család zöme is a Citinél bankol, ami azért lenne praktikus, mert viszonylag gyakori a kisebb-nagyobb összegmozgatás közöttünk, és ezt a neten két kattintással el lehet intézni, viszont, ha én vagyok az érintett, akkor vagy nekem kell bemennem egy Citi fiókba, vagy nekik egy OTP-ne, ami sokszor eléggé megborítja az elfoglaltságokat.
Viszont nekem nincs annyi fix jövedelmem havonta, amennyi függvénye annak, hogy a Citinél ingyenes számlavezetést kapjak, ergo mindenképp kell érte fizetnem. Ez az OTP-nél is így van ugye. Így a kérdésem tehát, hogy drágább-e vajon a Citinél, s ha igen, mennyivel nagyjából, mint az OTP-nél?
Ha valaki csak megközelítőleges választ tud adni, az is jó, mondom, bemegyek személyesen is megérdeklődni, csak próbálok előtte több formában is informálódni. :)
Szia!
Nekem az OTP-nél van Netbankos számlám. Szerintem elég kedvező. 613,- Ft a számlavezetési díj.
Feltétele, hogy havonta legalább 1X belépjek netbankon keresztül a bankba, mert ha nem, akkor 1300,- körül van a számlavezetés.
Nincs jövedelem korlát, és a csoportos átutalások is ingyen mennek róla, és az átutalásért se számítanak fel extra költséget.
Havonta 2X vehetek fel ingyen, a számlához járó kártyával.
Otthonról intézek mindent.
Ami még tetszik, az az Erste Szupernulla számla, de ahhoz, hogy megérje legalább havi 150e Ft-os jövedelem kell rá. E nélkül már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!