Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Cetelem aura kártyát lehet...

Cetelem aura kártyát lehet újra aktiválni?

Figyelt kérdés
Áprilisban letiltottam de most szeretném újra aktiválni. Hogyan lehetséges személyesen nem tudok bemenni a telefont meg nem hajlandók felvenni már 7-dik próbálkozásra sem és eddig majdnem egy 1000est telefonáltam el feleslegesen.
2012. júl. 25. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
írj nekik levelet. arra gyorsan reagálnak, bár én csekket küldtem. meglepődtem egy két nap alatt ki is küldték
2012. júl. 25. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
elírtam nem csekket küldtem hanem kértem, mert az eredeti megrongálódott.
2012. júl. 25. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam bent a bankban ott annyit mondtak hogy majd telefonon próbálkozzak mert ők elméletileg a régi mágnes kártya helyett küldtek új chipes kártyát miután ezt letiltottam de én nem kaptam új kártyát se levelet tőlük. A telefont azóta se veszik fel és nekem égető szükségem lenne a kártyára.
2012. júl. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!