Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-n bejelentkezésnél ne...

OTP-n bejelentkezésnél ne legyen sms kontroll?

Figyelt kérdés
Ha OTPdirektre belépek, akkor küldenek egy sms-t, hogy megerősítsem, hogy én akarok belépni(sms-ben kapott kódot kell beütnöm). Ezt a funkciót hol lehet kikapcsolni? Be kell mennem ehhez az OTP-be vagy neten is ki tudom valahogy kapcsolni?
2012. júl. 24. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy nem lehet kikapcsolni...

Nekem régi szerződésem volt, sms belépés nélkül, most változtattam rajta( új számlaszám lett hozzákötve) és itthon vettem észre, hogy sms belépés van.

Hívtam őket, hogy ez nekem nem kell és lehet véletlen beállította az ügyintéző, de azt mondta, hogy ha módosítok akkor új szerződést kötünk (ez tényleg így volt) és az új szerződéshez már kötelező biztonság elem ez.

Engem is idegesít, de ez van.

2012. júl. 24. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2012. júl. 24. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A saját érdekedben jó, ha van sms. Nem viccből lett kitalálva.
2012. júl. 24. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, jó dolog, csak jelenleg egy E52-m van, ami gyári térerőhibás, és nincs itthon térerő, így nem tudok sms-t fogadni :/
2012. júl. 26. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját érdek. Remek.

Előtte nekem úgy volt beállítva, hogy minden pénzügyemet érintő tranzakciót sms biztosít. Ergó, ha pénzt akart utalni illetéktelen hozzáféréssel, vagy telefont feltölteni lekötni feltörni, stb stb akkor nem tudta megtenni.

Magyarul ha hozzá is fért az adataimhoz, maximum nézegetni tudta volna, de pénzhez jutni nem.

Akkor mi értelme van? (Azon kívül, hogy sms díjat nyúlják érte...)

2012. júl. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!