Ugye nem fizetős?

Figyelt kérdés

sziasztok, szeretnék pár dolgot hirdetni a vaterán és a jofogás.hu-n és ugye ingyenesek? hallottam olyat h pl vkinek ilyenből milliós tartozásai is vannak, pl h csak egy hónap után lett fizetős neki.. ugye ez a kettő megbízható?

17L

2012. jún. 27. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

A jófogást nem ismerem, a vaterát évek óta használom.

Nem tudom, mit értesz ingyenesség alatt, de a vatera szabályzatában benne van, miért milyen díjakat számít fel ( a milliós tartozás nagyon durva: eszerint az illető milliárdos bevételre tett szert?:)

A díjtáblázatuk: [link]

2012. jún. 27. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:
A vatera bizony fizetős, de lég raffinált módon. A jófogás hu még nem az, bár már próbálkoznak, amit egy levélben fel is róttam nekik. Hirdetés kiemelésre bíztat, de mikor az ember majdnem beugrik kiderül, hogy kétszáz forint. Az express hu is teljesen ingyenes, de vannak bizonyos kiemelős fizetős lehetőségei. Alapból azonban ingyenes.
2012. jún. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!