Be szeretném rakni a bankba a ballagási pénzem, hogy kamatozzon egy kicsit, de nem tudom megéri -e?
Bárhova csak ne az OTP-be!
Nézegesd meg a bankok honlapjait, ott találsz bővebb információt.
Az Erste most évi 9%-ot hirdet, ebből lejön a kamatadó.
Az Unicredit pedig új pénz lekötésére mindig magasabb kamatot ad.
Mi a Budapest Banknál vagyunk, legutóbb amikor kötöttünk le pénzt 7,5%-ot adott.
De azt mondom, ha tényleg tuti nincs szükséged 4 évig erre a pénzre, ebből már veszel egy 10 grammos befektetési aranyat. Annak mindig csak felfele megy az ára. De ez tényleg csak hosszú távon éri meg.
Az előző válaszolóval egyet értek; Ne az OTP-be!
Viszont én még az Unicreditet sem ajánlanám, de a többi - megállapításaim szerint - rendben van. ;)
Én tapasztalatból mondom. Mármint nekem az OTP-vel rengeteg gondom volt mostanában, viszont ha ezt kb. 10 évvel ezelőtt mondod még én is az OTP-t ajánlanám neked, de manapság a többi bank, sokkal több és jobb ajánlatokat kínál, szerintem magasabb kamatokkal!
Az Unicreditnél meg iszonyatosan kell figyelni a számlanyitásnál, mert - szintén tapasztalat - rengeteg csavar van benne!
5.nek:
Igen, az aranynak csak felfele megy az ára!! Nem 2 hetes intervallumokat kell nézni, hanem több évet! 5 év alatt 1000 dollárral ment fel az unciánkénti ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!