Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Technikai hiba miatt nyelhette...

Technikai hiba miatt nyelhette be az automatata a bankkártyámat?

Figyelt kérdés
Szerintem jó pin kódot ütöttem be,meg ki is írta,hogy folyamatban van a tranzakció,aztán mégis benyelte.Másnál nem láttam ilyen problémát,a bankos hölgy is azt mondta,hogy előfordulhat,hogy tenhniai hiba.Mi lehet a baj?

2012. jún. 11. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a bankos hölgy már mondott valamit, akkor miért tőlünk kérdezed? Honnan tudhatnánk? Nem lehet, hogy lejárt a kártyád?
2012. jún. 11. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Melyik banknál történt? Egyik barátom járt most úgy, hogy megkapta az új bankkártyáját, beaktiválták, egyszer fizetett vele, utána az ATM-nél már nem tudott vele pénzt felvenni. Személyesen a banknál lehet intézkedni.
2012. jún. 11. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
mennyi ideje használtad azt a kártyát? Mert ha esetleg lejárt, akkor benyeli, de ezt a bankos nőnek tudnia kellett volna. Egyszer én is jártam így, felhívtam az automatán lévő számot és ott egyből meg tudták mondani a nevem alapján, hogy lejárt. Ki is volt postázva az új, csak nem vettem észre, mert nem oda érkezett, ahol akkor laktam.
2012. jún. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!