Kapo1588 kérdése:

Citi bank 0 ftos számla?

Figyelt kérdés

Most nézegetem, minden ingyen van egyetlen feltétel a 150 ezer számlára érkezés?

nah már most az én fizetésem csak 145 így a kérdés az hogy ennek a 150-nek munkáltatótól kell érkeznie? vagy ha kiegészítem 150re és egy másik számláról átutalom az úgy jó nekik?

2012. jún. 9. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindegy honnan jön, de én úgy olvastam, hogy a Citinél egyösszegű befizetésnek kell lennie, nekünk is ezzel volt a baj. Szóval ha még utalsz is rá 5000-et, nem fogják elfogadni.

A K&H-nél van hasonló csomag, ott többszöri utalásban is elfogadják a 150-et.

2012. jún. 9. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
de ugy értettem hogy megérkezik a fizetésem pl egy otp-s számlára és azt kiegészítve egybe átutalom a citi-s számlára így elfogadják szerintetek?
2012. jún. 9. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Így szerintem igen, meg kell kérdezni.

Valamelyik banknál a készpénzbefizetés is jó, az itt nem.

2012. jún. 9. 13:09
 4/6 anonim válasza:
FHB Aktív: O forintos és 120 ezret kérnek akárhány összegben.
2012. jún. 10. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Volt már FHB-s bankszámlám soha többé! az is ingyenes volt elvileg. készpénzfelvételnél beterhelték 300 ftal majd rá két munkanapra jóváírták. elvileg. egy hónapba 10 készpénzfelvételből jóváírtak kb kettőt.. aztán mehettem reklamálni stb és rá három hónapra jóváírták a maradékot is.. ezt így csináltam velük fél évig aztán meguntam és megszüntettem az egészet! nem ajánlom!
2012. jún. 10. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt számíts ki, hogy egyáltalán mennyit spórolnál vele havonta? Megéri váltani?
2012. jún. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!