Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha egy banknál van tartozásunk...

Ha egy banknál van tartozásunk lehet olyat kérni vajon hogy ledolgozzam a tartozás összegét?

Figyelt kérdés
Mert fizetni biztos nem tudnék, viszont munkám nincs, a gyakorlati idő jól jönne. Így már ez jutott eszembe. Bár igaz a párom nevén van a tartozás, és össze sem vagyunk házasodva de én felajánlanám hogy ledolgozom, hiszen együtt vettük fel. Annyit kérnék csak hogy bérletet térítsenek. Bár igazából úgy jobb lenne ha némi fizut kapnék, a többit adósságba vonnák, meg bérlettérítés. De még így is jól járnának. De azért enni otthon is kell, meg bankba azért nem akármibe mehet az ember fia dolgozni. A ruháim meg már nem jók rám, meg hát nem is bankba valók. Ezért kéne csak a plusz pénz. Ez az egy megoldás jutott csak eszembe. Szerintetek lehet ilyet?
2009. júl. 2. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet
2009. júl. 2. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
hát a bank előbb elveszi a fedezetett. aztán "dolgoztattnak".
2009. júl. 2. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet inkább a humor rovatba legközelebb.,.
2009. júl. 2. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy próbálsz meg jelentkezni, hogy nem beszélsz a tartozásról, aztán szép csendben fizetsz, akkor megoldható talán...
2009. júl. 3. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Fedezetet nem tudja elvenni, mert nem jelzálogkölcsönünk van ott, hanem hitelkártya. A ház sem a mi nevünkön van. Egyenlőre. Így alakult.

Amúgy nem viccnek és humornak szántam a kérdésemet!!!!

Én nagyon komolyan gondolom azt, hogy érek annyit illetve a munkaerőm, hogy ha másképp nem megy akkor így rójam le a tartozásunkat. Mert becsületesen fizettük eddig, de most olyan helyzetbe kerültünk ami nem egy két hét alatt oldódik meg, de így látnák, hogy akarjuk fizetni, vagy hát ilyen formában ledolgozni. Tényleg dolgozni, nem csak időt tölteni ott! Végzettségem lenne hozzá, és ráadásul gyakorlatom is lenne ezután, viszont a tartozásunk is meglenne. Egy olyan 200-300e ft-ot nem kéne évekig ledolgoznom. Viszont őnekik is meglenne a pénzük!

Sajnálom, hogy nem lehet becsületes, fizetni akaró, de nem tudó embereknek ezt a megoldást létrehozni. Vesztenivalójuk nem lenne a bankoknak. Ha rossz embert kapnak akkor elküldik max és újra nekikezdenek a végrehajtásnak. De ha van hozzá valakinek végzettsége is és ott bent is igyekszik, akar és tényleg becsülettel dolgozik akkor megérdemelné ezt a megoldási lehetőséget szerintem! Mint például én is!

A munkámat nagyon komolyan veszem, ha meg az adósságunk rendezéséről lenne szó még komolyabban venném. Arról meg nem is beszélve, hogy milyen szakmai tapasztalatot szereznék ezzel. Ami meg a jövőben lenne nekem nagyon jó.

Így újra vissza tudnánk kapni az életünket, a becsületünket!

2009. júl. 6. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyira aranyos, naiv és romlatlan vagy! Bárcsak minden adós ilyen lenne, biztos, hogy még a válság is hamar véget érne!

De sajnos több évtizedes tapasztalattal rendelkező alkalmazottakat is elbocsátanak, egyre kevesebb a bankok bevétele és a munka is! Se neked, se más jelentkezőnek nincs semmi esélye! Ha más lenne a helyzet, én komolyan behívnálak egy interjúra!

2009. aug. 10. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!