Cetelemmel vásároltatok-e már?
Ha felveszed a hitelt,akkor havonta kell fizetned a részleteket,amíg ki nem fizeted az egészet.
Minden hónapban küldenek egy számlakivonatot.
Azon rajta van a felvett hitel összege,a befizetett törlesztés,a még fennálló hitel.
Mivel ez rulírozó hitel,a befizetéseid egy hányadát újra felveheted készpénzben,vagy vásárolhatsz bárhol vele.
Ez az összeg is rajta lesz a kivonaton.
Hitelre nem lehet "előfizetni",és lemondani sem kell. Ha nem akarod többé igénybe venni,akkor csak fizeted a részleteket,amíg le nem jár a hitel.
Ezeken felül még ha tudsz havonta többet fizetni, akkor lehet, sőt egyben is vissza lehet fizetni a felvett összeget.
Én több éven keresztül nem vásároltam vele, egyszer küldtek egy levelet, hogy ha x ideig nem veszek fel pénzt, vagy nem vásárolok, akkor megszüntetik. Tehát az enyémet ők maguk szüntették meg, mivel nem használtam évekig.
Amíg élt a számlám, szorgalmasan küldték a kártyát miután az előző lejárt. Mivel nem is aktiváltam őket, így nem kellett fizetni utána.
Tehát éveken keresztül rendelkezésemre állt a hitelkeret úgy,hogy egy fillért sem kellett fizetni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!