SEHOL NINCS MEGADVA A CETELEM BANK SZÁMLASZÁMA! Milyen számlára utaljak?
Egyik lehetőség, hogy még nincs fizetési határidő (nekem is volt áruhitelem, és mindig hónap 12-én volt a fizetés).
Másik lehetőség, hogy csoportos beszedést írtál alá és akkor a számládról fogják leemelni az aktuális részletet.
Köszönöm szépen!
A call center szerint lejárt a személyim, amikor igényeltem a hitelt (erre én is most jöttem rá) és a nevem is el van írva -két keresztév helyett egy! Ezért küldjem meg nekik a jogsim másolatát (vagy új személyi), ők majd új szerződét küldenek, amit majd aláírok, és onnét indul a hitel! Azaz még egy hónap múlva! Na most ez jó is, meg nem is, de arra a kérdésemre, hogy van e hitelem náluk, arra nem kaptam választ! :)
www.e-cegjegyzek.hu/
Ide beírod, hogy Magyar Cetelem, kiválasztod tárolt cégkivonatot és itt megtalálod a kért információt.
Cég pénzforgalmi jelzőszáma: 16710014-00010009-00000000
Sziasztok, azért írok, mert én is itt véltem megtalálni a választ a kérdésemre a Cetelem bankszámlaszámával kapcsolatosan,és talán másoknak majd segíteni fog a következőkben az én esetem.
Áruhitelem van, és valami hiba folytán a bank nem fogadta a vásárláskor megkötött csoportos beszedési megbízást, ezért a hiteltörlesztésem késlekedett. Mivel a bankomba nem volt időm elmenni lerendezni ezt, keresgéltem a bankszámlaszámot, és a kérdés feltevőjéhez hasonlóan sehol sem találtam, amíg erre az oldalra el nem jutottam.
Nagyon megörültem, és el is utaltam a pénzt a fenti bankszámlaszámra. Aztán egy-két nap múlva felhívott valami behajtó, egy abszolút robothangú néni, aki szóhoz sem hagyott jutni, és nekem szegezte a kérdést, hogy el tudok-e menni a bankba a csoportos beszedési megbízást elintézni, igen vagy nem... Kérdeztem, hogy megkapták-e az elutalt összeget, de semmire sem válaszolt, őt csak a csoportos megbízás megkötése érdekelte.
Következő nap felhívtam a Cetelem telefonos ügyfélszolgálatát, ahol nagyon kedvesen segítettek, és elmondták, hogy a bizonylatot be kell mutatni (küldeni e-mailben), és akkor átvezetik az összeget a megfelelő bankszámlaszámra.
Tehát a lényeg, hogy őket bátran ajánlom, hogy lehet hívni, mert ilyen esetben nagyon segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!