Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bwin-re hogy utaljak pénzt?

Bwin-re hogy utaljak pénzt?

Figyelt kérdés

láttam lehet banki átutalást is, de külföldi. félek hogy sokba kerülne ez, meg raiffeisenes utalásnál nem is tudok hova irni ilyen dolgokat.

mastercard-om van, azzal egyszerübb lenne? láttam meg kell adni hozzá mindent, nem veszélyes ez? egyszer akarok csak utalni, nem akarom hogy pl havonta vegyenek le pénzt vagy ilyesmi. mert ugy néztem meg kell adni a kártyaszámot, meg hátuljárol is valami számot. vkinek tapasztalata?

2012. máj. 30. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
A bwin-re belföldi az utalás, direkt megnéztem. A rafis netbankot nem ismerem, de csak a számlaszám kell, a számlatulajdonos neve, meg az azonosító a közleménybe, ennek tuti van hely ott is.
2012. máj. 31. 06:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Én számtalanszor fizettem már be kártyával bwinre meg más netes fogadóirodába is, nyugodtan befizethetsz, nem fognak többel lehúzni, mint amennyit te be akarsz fizetni.
2012. máj. 31. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha EUR-s számlát nyitottál, akkor csak az osztrák bankjukba lehet befizetni banki utalással, ennek olyan 8-10EUR a költsége. Ha HUF-os számlát nyitottál, akkor belföldi utalásról van szó, ami olcsóbb/ingyenes.

Nem veszélyes a kártyás befizetés, honnan veszed hogy havonta vennének le pénzt?

2012. jún. 2. 15:24
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi :) sima forintos számlám van. bwin ezt irja:

Számlatulajdonos neve bwin.party services (Austria) GmbH

A számlatulajdonos lakcíme Marxergasse 1B, 1030 Vienna

Bank HYPO LANDESBANK

Bank Sort Code 58000

Számlaszám (GIRO) 15272784156

IBAN ? AT145800015272784156

SWIFT/BIC ? HYPVAT2B

Referencia szám (átutalás célja) R....

nekem akkor elég a kedvezményezettnek a neve, a rövid számlaszám, és alul a referencia szerint azonositanak? mert közben rájöttem hogy a kártyám nem dombornyomott, és igy arrol nem is tudok. ugyhogy marad az utalás.

ez az osztrák bank szerintem, pedig huf-os számlát nyitottam, hisz forintos van nekem is.

2012. jún. 2. 17:41
 5/10 A kérdező kommentje:
jah, és nekem bankártyám van, ott meg hitelkártyát ir, ami ha jol tudom más célt szolgát, attol függetlenül hogy egyforma.
2012. jún. 2. 17:46
 6/10 A kérdező kommentje:
2500 ft-ot akarok utalni, de nem akarok plusz 3000-res költséget.
2012. jún. 2. 17:46
 7/10 A kérdező kommentje:
csináltam egy kamu reget, és azon már ing bankot ir, nem az osztrákot. de nem találom hol állitom átt, pedig forintban irja, csak nem magyaro.ba valo utalást :(
2012. jún. 2. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem se dombornyomott a mastercardom, mégis tudom mindenhol használni, töltsd fel azzal!
2012. jún. 3. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Kamu reggel nem tudsz pénzt felvenni, felejtsd el, nem is értem, hogy miért csinálják ezt az emberek. Az első válaszban írtam, hogy belföldi utalás kell a bwin-re. Már oda is ért volna a pénz, ha hallgatsz rám. De kamuzz csak tovább, majd kitiltanak az oldalról.
2012. jún. 3. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

A kamu reget azért csinálta hogy letesztelhesse hogy forintos számlával tényleg magyar bankot ad meg a bwin, nem azért csinálta hogy azon játsszon! Hiába írtad ha egyszer neki, ki tudja miért, az osztrák banki adatok jelennek meg, akkor nem tud belföldi utalást küldeni. Világos?

2012. jún. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!