Van két hitelünk de nem tudjuk fizetni mi a teendő ilyenkor?
Szia
Tanácsot nem adhatok,mi is ebben a cipöben járunk van egy otp hitel amit 4 hónapja nem fizetünk és van egy hsbc azt már vagy fél éve,és van egy rafis azt meg csak azért fizetjük mert a párom bankszámlájáról vonják!most probálnak keményiteni 2 hivtak ma is fel,hogy mi lesz?!
Már szarunk az egészbe!Van egy 5 hós fiam,nincs semmink amit foglalahtnának,albérletben lakunk!
Ha nagyon keményiteni akarnak akkor meg valahogy eltününk....
Neked kivánom hogy mielöbb rendezödjenek a gondjaid!Rajtunk csak a csoda segthet!
Mi is nagyon nehéz helyzetben vagyunk nem is tudom mi lesz, rajtunk is csak a csoda segíthet.
A megoldás a kérdezőnek annyi lenne talán ha meg tudják oldani hogy egyszer egy hónapban megelőlegezik az összeget, tehát egy hónapban kifizetik, de már félreteszik a köv hóra valót is és ott hagyják vagy félreteszik és akkor berakják és akkor utána már nem lesz gond. De ha nagy az összeg akkor persze nehéz kivitelezni. De hátha nagyszülő valaki tudna kamatmentes kölcsönt adni addig. Aztán részletekben visszaadjátok neki. Vagy barát, vagy valaki. ha nem olyan nagy összeg akkor biztos segít valaki.
De a bankkal is beszéljetek, hátha. Bár igazából mi is voltunk így a cibbel és fel is voltunk háborodva hogy jó 12-én fizetjük 5 helyett ami miatt meg is fizettük a kemény késedelmi kamatot, 2500-at, de úgy voltunk vele hogy jogos vhol, de minden hónapban be van tisztességgel mégis hívogattak minket. Aztán egyszer sikerült utólérni magunkat nagy nehezen. Miért az olyanokkal foglalkoznak akik ugyan késve pár nappal de mindig tisztességgel fizetik vissza a hitelüket?
De hát mostmár még nagyobb bajban vagyunk sok minden miatt, de ez már más téma.
Úgyhogy próbáljatok meg megelőlegezni egy hónapot, ahogy írtam, tehát egy hónapban két havi törlesztőt félretenni, illetve egyet befizetni késve a másikat meg köv hóra félretenni ahogy írtam. Remélem értitek. És remélem segít.
De most nagyon szemetek amúgy is a bankok mert sokan bebukták a hitelüket és soknál nem tudnak mit elvenni, mert a gatyája van csak és így valahol be kell hajtaniuk a havi fizetésüket ami több millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!